1/6 och flera månader senare

Återigen alldeles för längesen man skrev här
Har haft lite för roligt, ett par resor och en del motgångar 
Men nu är man på rätt väg och fått svar på det mesta, så nu är det bara att köra 😊
Ser fram att ha den bästa sommaren någonsin med mina fina vänner och det får ju en alltid att må bra. 

Så lovar er att jag skall bli bättre på att uppdatera här


Så en skål på att jag kommer blogga mer och att jag har de underbaraste vännerna 


Kommentarer
Postat av: Rebecka

Hej jag hamnade på din blogg när jag googlade patella alta. Jag ska göra exakt samma operation som du gjort imorgon och är väldigt orolig. Blev du bra av operationen? Har du märkt stor skillnad jämfört med innan och hur lång tid tog det innan du blev bra? Du verkar träna en hel del längtar tills jag kan göra samma.Tacksam för svar :-)

Svar: Hej! Oj, ja då har du en tuff tid framför dig, men helt klart värt det! Vill inte skrämma dig, men första veckan är riktigt jobbig, men när man märker framstegen man gör så kommer du att vara riktigt stolt och nöjd. Jag fick operationstid väldigt snabbt så mitt knä var rätt dåligt inför denna o.p, men jag har blivit mycket bättre än innan :) jag opererade faktiskt ut skruven i knät så sent som i onsdags för att jag haft lite ont av den. Jag försöker träna på så mycket jag bara jan och märker sakta men säkert att jag blir starkare hela tiden! Jag gjorde väldigt lite framsteg (förutom rörligheten) det första året, utan det är faktiskt nu år två som jag verkligen kommit igång :) kan ju iof bero på att jag hittat Crossfit som jag älskar.
Vad roligt att du hörde av dig, jag hittade ingen som gjort denna op innan så hade ingen att fråga. Så adda mig gärna på FB om du vill höra mer :) Marie Hansson
Marie

2015-06-01 @ 21:23:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0